Fredagsbar med IATA Comet og Curtains Club

Dato og tidspunkt
Date(s) - 30.01.2015
17:00 - 19:00

Pris
kr 0,00

Sted
Strøm Bar

Så blev det 2015 og tid til næste fredagsbar i samarbejde med Curtains Club.

Tanken bag curtain club har altid været at samle gode mennesker, på steder vi holder af, til mingling, netværk eller blot en god gammeldags fredagsbar. Vi sørger for tid og sted og gæsterne skal blot aftalt at kigge forbi og hygge sig; om det så er for at møde nye mennesker, hygge med dem man kender eller at skylle en sørens masse cocktails ned.

Og med det i mente, er det os nu en stor fornøjelse at løfte sløret for hvor vi mødes d. 30. januar og sørme ikke, om det er en klassiker i curtain club regi, nemlig Strøm Bar.

Strøm Bar er Brødrene Nilssons (Andreas & Mikael) uformelle og særdeles hyggelige cocktail bar på Gråbrødre Torv, hvor man har ramt en god kombination af klassisk værtshus (i ordets egentlige betydning) med et meget højt niveau på cocktail siden. Både Brødrene og deres faste team er meget erfarne bartendere og forstår både det gode værtsskab, ordentlig med uformel service samt den klassiske cocktail diciplin. Strøm Bar er desuden et af de få steder med en seperat ryger-bar, noget som nogle gæster vil sætte meget stor pris på i januar-kulden.

Tilmelding sker på Curtains Clubs Facebook side her (eventen ligger i oversigten), så vi kan give Andreas og Mikael et heads-up, om det store fremmøde vi forventer.

Vel mødt på Strøm Bar d. 30/1 2015 fra kl. 17:00

Kort

Indlæser kort...

Del på sociale medier

Skriv et svar