Business Events Denmark – Reboot af erhvervsturisme i Danmark

Dato og tidspunkt
Date(s) - 25.10.2017
17:30 - 20:00

Pris
kr 0,00

Sted
Tivoli Hotel & Congress center

    

♦ Hvordan tiltrækker man store konferencer og events til Danmark?

 Hvordan bliver man en top destination inden for erhvervsturisme?


Vidste du:       
 At erhversturismen har 7,1 mio overnatninger årligt i Danmark?
                           At en udenlandsk mødedeltager har et døgnforbrug på godt DKK 3.000,-?
                           At Danmark har et unikt mødedesign?

Kom til dette spændende arrangement med Business Event Denmark, som er en del af VisitDenmark, og hør hvad de gør for at promovere Danmark og København som en top destination indenfor MICE.

Erhvervsturismen/mødemarkedet tegner sig for 7,1 mio. overnatninger årligt (2016) og ligger faktisk på niveau med storbyturismen i Danmark. Dertil kommer, at den udenlandske mødedeltager har et døgnforbrug på godt 3.000 DKK, mens en storbyturist kun forbruger for knap 1.800 DKK. Mødemarkedet er dermed en væsentlig driver for succes og sund bundlinje for hele turismens fødekæde. Ikke mindst i København, hvor forretningsområdet er klart størst.

Business Events Denmark er den del af VisitDenmark, der arbejder med mødemarkedet. I 2017 fik hele VisitDenmark en nyt strategi med bl.a. et nyt fokus på mødemarkedet. Første opgave for Business Events Denmark var at skabe et nyt marketing & kommunikationskoncept, der kommunikerer hele Danmarks “uniqueness” som en top destination inden for erhvervsturisme; møder, incentives, konferencer og kongresser.

Erik Mortensen, der er ansvarlig for Business Events Denmark og VisitDenmarks forretningsområde mødemarkedet, fortæller, hvordan de er gået til opgaven med eksempler på eksekveringer på den nye brandplatform. Desuden vil Erik fortælle, hvordan VisitDenmark skaber værdi for branchen og ikke mindst, hvordan branchens partnere kan blive en del af fødekæden, der arbejde med mødemarkedet i Danmark og København.

Vi vil også få en rundvisning af Tivoli Hotel og en kort præsentation af Arp Hansen.

Kontakt på dagen:     Nancy – mobil 30 53 19 70

Sted:                             bliver oplyst senere

Deadline for tilmelding er den 20. oktober!

Deltagere

Tilmeld dig

Tilmeldinger er lukket for denne event.

Kort

Indlæser kort...

Del på sociale medier

Skriv et svar