Besøg på D’Angleterre

Dato og tidspunkt
Date(s) - 30.09.2015
16:00 - 18:00

Pris
kr 0,00

Sted
D'Angleterre

Sidste dato for tilmelding er fredag den 25. september.

Vi har fået en helt unik mulighed for, at få en rundvisning på Danmarks flotteste hotel, D’Angleterre.

Rundvisningen er i mindre hold, og vi får lov at se både hotellet og de nyligt renoverede værelser, samt et glas bobler i Balthazar Champagnebar.

dangleterreroom1

Det bliver onsdag den 30. september og det starter kl. 16.00.
For ikke at forstyrre gæsterne på hotellet, vil rundvisningen foregå i små hold á 4-5 personer og starter derfor allerede kl. 16.00, så der er plads til alle, men det er derfor meget vigtigt at I tilmelder jer i god tid, så vi kan få logistikken til at gå op.

Info om hotellet:
Hotel d’Angleterre blev etableret i 1755 og er som legendrisk københavnsk institution berømt for sin elegance, luksus og stil. Hotellet har gennemgået en forvandling og er med udgangspunkt i stedets rige historie blevet relanceret som et revitalieret grand palais.

Det nye Hotel d’Angleterre
Inspireret af stedets traditioner og med et lyst og elegant udtryk, er d’Angleterre blevet genrejst, som en ny og unik oplevelse i byens hjerte. Hver kvadratmeter er blevet gennemrenoveret i en klassisk stil med et moderne strøg, der afspejler stedets historie som et af verdens første luksushoteller, og samtidigt tilbyder det seneste indenfor den teknologiske udvikling.

Værelser & Suiter
Hver af de 90 rummelige og elegant indrettede værelser og suiter, stod komplet renoveret i 2013. Moderne strøg komplimenterer det traditionelle, elegante design til perfektion.

Vi glæder os til at ser jer!

balt 2balt

Deltagere

Tilmeld dig

Tilmeldinger er lukket for denne event.

Kort

Indlæser kort...

Del på sociale medier

Skriv et svar