Årets Kanalrundfart

Dato og tidspunkt
Date(s) - 08.07.2016
17:45 - 23:30

Pris
kr 0,00

Sted
Aller Media

Kanalrundfarten – den traditionsrig, sjove og festlig kanalrundfart har fået et lille twist efter den er kommet i hænderne på turudvalget 🙂

Nyhavn kanalrundfart

Et helt års venten er snart forbi…

Det er igen blevet tid til den årlige kanalrundfart og uanset om vejret er med os eller ej, garanterer vi for en sjov aften sammen med alle dine yndlingskollegaer fra rejsebranchen.

Det er igen blevet tid til den årlige kanalrundfart og uanset om vejret er med os eller ej, garanterer vi for en sjov aften sammen med alle dine yndlings kollegaer fra rejsebranchen.

Vi mødes ved Aller-­bygningen, hvor vi starter med en lille rundvisning i det flotte domicil. Efter rundvisningen er vi klar til at gå ombord på vores private båd, hvor vores guide vil sørge for at underholde med gode (og muligvis sjofle) historier under hele sejlturen. Rumler maven, så frygt ej ­ Aller har sørget for en sandwich og kolde drikkevarer til turen.

Sejlturen slutter på Papirøen, hvorefter der er lagt op til fri leg og hygge hos Copenhagen Street Food. Her er der mulighed for at købe både mad, snacks, øl, vin og sjusser, så der er ingen undskyldning for at trække sig tidligt på denne aften. Fra Papirøen er det desuden nemt at komme over til Nyhavn med havnebussen eller gå til Christianshavn Metro.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til den traditionsrige kanalrundfart som med garanti vil blive en af årets helt store begivenheder. You don’t wanna miss it!

Pris kr. 75

Betaling på konto Reg. nr. 1551 konto 000 499 1052 eller MobilePay tel. 5191 7724
Ved bankoverførsel – Husk at anføre navn og medlemsnummer.

Tilmeldingsfrist: NU SENEST DEN 5. JULI!

Kontakt på dagen: Martin Müller. Mobil 31 67 68 52

På vegne af Turudvalget

Trine og Martin

Eventsponsor:
AllerLeisure-logo_redBG

 

Deltagere

Tilmeld dig

Tilmeldinger er lukket for denne event.

Kort

Indlæser kort...

Del på sociale medier

2 tanker om "Årets Kanalrundfart"

Skriv et svar